söndag 25 april 2010

Små och stora ordThe medium is the message, säger man i reklambranschen. Små och stora ord, i olika förpackningar - till vänster i form av den enorma katedralen i York, till höger i mer modesta volymer i fönstret till en bokhandel, en av många som enligt månghundraårig tradition kantat just denna gata upp mot härligheten.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

5 kommentarer:

 1. Jaja, när jag nu lägger ihop 2 och 2, alternativt tänker till, då inser jag att du VERKLIGEN borde se Mad Men! Fin bild, för övrigt!

  SvaraRadera
 2. Där har jag varit, om jag inte tar alldeles fel. Tillbringade en härlig eftermiddag i York med att besöka ett antal boklådor, katedralen och dricka afternoon tea. Till min skam får jag säga att det som jag kommer mest ihåg är just boklådorna och teet..

  SvaraRadera
 3. Din bild och din text fick som resultat att man sitter här och längtar bort bort från sin kontorsöken till vandringar utmed boklådekantade gator i magnifikt åldrade europeiska städer. Suck!

  SvaraRadera
 4. Så glad jag blev nu ... jag ska i sommar besöka York (om inte någon ny vulkan vaknar och släpper ut aska och stoppar min resa). Då ska jag ha denna bild på näthinnan vandrande gatan fram bland boklådor på väg mot katedralen.

  SvaraRadera
 5. York! Definitivt på listan!

  SvaraRadera